Om mig

”Jag lär dig”        

Okunskap, rädsla & myter är enligt mig de främsta anledningarna till misslyckanden. Min ambition är inte bara att fixa saker åt dig, utan med dig . Mitt mål är att ge dig som klient den kunskap som krävs för att kunna stå på egna ben i vardagen & fortsätta utvecklas. Genom att vi först tillsammans lägger en grund under konsultationen & kartlägger just dina mål & förutsättningar så kan resan därefter börja. Oavsett dina mål, jag vill hjälpa dig komma dit.

Jag är född & uppvuxen i Älvsbyn med en träningsbakgrund med många år inom taekwondo & en elitsatsning i friidrott. Lade dock ner min friidrottskarriär när jag flyttade ner till Stockholm för att börja plugga psykologi, men det var genom friidrotten som jag kom i kontakt med gym och styrketräning. Vilket senare fick ta över stafettpinnen då mitt intresse blev allt större.

Idag är jag konstant nyfiken & vill fortsätta att lära mig, ty ingen är fullärd. En människas hälsa går inte att tillskriva ett enstaka område såsom sömn eller kost, utan det är ett komplext nätverk. Jag intresserar mig av hela människan för att på bästa sätt kunna förstå, analysera & klargöra hur jag ska få dig som klient att lyckas.

Kontakta mig